Hvorfor bør du velge Google Ads for å få bedre synlighet på nettet?

Annonsering med Google Ads passer like godt for store, multinasjonale bedrifter med nedslagsfelt på tvers av landegrenser, som for små, lokale bedrifter som ønsker å nå ut til kunder i nærområdet. Mulighetene Google Ads tilbyr er endeløse, måling og nøyaktig målretting gir deg mer kontroll enn andre markedsføringskanaler. Under følger en enkel beskrivelse av hvordan du kan oppnå bedre synlighet med Google Ads.

Starte bedrift? Gründerpakken – hjemmeside og logo

Konstnadseffektiv annonsering

Med denne metoden betaler du mindre for flere relevante kunder enn med tradisjonelle annonsering. Vi setter nemlig opp ulike annonseformat for ulike typer formål. Eksempelvis kan vi for nettbutikker skape svært effektive Google Shopping-kampanjer sammen med de velkjente tekstbaserte annonsene. Googles Displaynettverk består av blant annet synlighet på Hegnar.no, Dagbladet.no, YouTube og tusenvis av store nyhetssider, nettsteder og blogger. Her kan vi produsere relevante bannerannonser (bildeannonser) som eksempelvis kun vises for de som har besøkt din nettside i løpet av de siste 30 dager. Dette kalles «Remarketing», og fungerer som en påminnelse til brukere som allerede har vist interesse for dine produkter og tjenester ved en tidligere anledning.

Du betaler ingenting før dine interesserte kunder faktisk klikker på annonsen, og blir sendt videre til din nettside

Google-annonsering er auksjonsbasert. Man byr på en søketerm. Det betyr at det kundene dine søker etter når de leter etter din bransje, ditt produkt, eller din tjeneste på Google. Annonsen din gir synlighet basert på en rekke beregninger, og du betaler ingenting før dine interesserte kunder faktisk klikker på annonsen, og blir sendt videre til din nettside.

Den mest lønnsomme, målbare og effektive markedsføringen får du ved riktig oppsett av Google Ads. Vi vet hvordan kundene med størst potensiale for salg og henvendelser drives til nettsiden din. Vi er sertifisert Google Partner og har derfor spesialister innen Google Ads-annonsering klare til å hjelpe deg. Les mer om Google Ads her.

Sammen kommer vi fram til en løsning som som passer for deg. Målet er å øke salget eller øke antall kundehenvendelser.

Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang!