• Starte bedrift? Gründerpakken – hjemmeside og logo

Gründerpakken

For å hjelpe deg i gang med nyetablert bedrift, ønsker vi å tilby deg en «gründerpakke». Den består av en enkel og stilren logo og en profesjonell nettside. Om du allerede har en logo, kan vi også tilby en nettside som er klargjort for god SEO (søkemotoroptimalisering) og statistikk som som du kan følge med på via Google Analytics til kun 9 900 kroner.

Hjemmesideløsningen som er med i Gründerpakken, kaller vi Basis. Her finner du mer informasjon om hva som er inkludert i nettsiden Basis.  Om du tror du har behov for en mer avansert nettside, finner du mer info om dette under menypunktet nettsider. Vi hjelper deg gjerne i gang. Om du ønsker hjelp til å finne riktig løsning for dere, kan vi anbefale at dere fylle ut dette skjemaet, så kan vi komme med et tilbud ut i fra deres behov.

Logoen skal være kjennemerket på firmaet, og bør gjenspeile kvaliteten på produktene og tjenestene du tilbyr. Vi kan hjelpe deg med en enkel og stilren logo som er inkludert i Gründerpakken. Vi kan også tilby mer avanserte prosesser etter ditt budsjett, dersom du har behov for det.

Les også om hvordan du raskere kan oppnå bedre synlighet i Google søk ved hjelp av GoogleAds.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Les også om hvordan du raskere kan oppnå bedre synlighet i Google søk ved hjelp av GoogleAds.

varig logo
varig logo
varig logo