5 tips til høstaktiviteter

For mange kan høsten være utfordrende. Vi legger bak oss en lys, forfriskende sommer. Bading, lange lyse kvelder, kyllingsalat, reker og vin. Solen som varmer på kroppen. Vi går inn i en mørkere tid. Overgangen fra sommerferie og idyll, til kulde som etterhvert går over til frost, kan gjøre mange pjuskete og nedfor. Men, stopp! La oss snu alt på hodet. Høsten er friskt. En deilig varm kakao, med små marshmallows smaker fabelaktig. Løv i lufta. Hyttetur med familie og gode venner. Høsten gir glød og energi. Kanskje det du trenger er motivasjon til finne mulighetene i den friske, fargerrike, inspirerende årstiden som snart glir over i hvite, elegante dyner. Finne inspirasjon til høstaktiviteter.

Kanskje det du trenger er motivasjon til finne mulighetene i den friske, fargerrike, inspirerende årstiden som snart glir over i hvite, elegante dyner.

Vi ønsker å være med å bidra til en givende høst. Med 5 tips til aktiviteter, håper vi dette kan inspirere til en innholdsrik årstid. Vår oppfordring er: Vær aktiv – gjør høsten til en varig opplevelse!

1 – Samle høstskatter

Ta med barna ut i naturen i nærområde. Finn kongler, kvister og steiner. Utforsk fantasien, og lag spennende dyr og figurer. Fire kvister og en kongle, kan bli en fin rotte. Eller finn en kvist som kan bli en ny versjon av selveste Knerten. Ta med en skarp kniv og kanskje en liten øks i tilfelle det trenges utforming. En termos med varm kakao og marshmallows, topper hele turen. Et tips til en av mange enkle høstaktiviteter.

2 – Stisykling i skog og fjell

Etter solfylte dager på sjøen eller ved vannet, er du kanskje klar for litt action? Ta med deg sykkelen, og kom deg ut i skogen, eller på fjellet. Gå inn på trailguide.net, og finn den sykkelstien som passer deg. Her er det mange muligheter.

3 – Storbytur i Norge og Europa

Tid for storbytur? I byen er det alltid mye hyggelig å finne på. Fra romantiske middager, yrende uteliv til arrangementer, konserter og humorshow. Opplev høsten i Oslo, Bergen eller Trondheim, eller utforsk Europa. Du rekker mye på en langhelg. Noen forslag er Krakow i Polen, Riga i Latvia eller Tallinn i Estland.

4 – Dra på fargejakt

Høsten er den mest fargerike tiden i året. Fargene og formene som høsten gir, er et kunstverk som kan gi hakeslepp i seg selv. Dra på fargejakt, og benytt tiden til fange fantastiske motiver. Slipp løs det kreative i deg. Ikke la deg hindre av fotokunnskaper og uskrevne regler. Knips i vei. Er dette høsten du blir en bedre fotograf? Kan «fangsten» også gi nye forfriskende motiver til hjemmesiden din?

5 – Bygg nye nettsider

Ja, så var det nettsiden. Den skulle vært oppgradert for lengst. Den burde vært modernisert, mobilvennlig, og mer optimalisert for søk. Du burde være lettere å finne på Google. En nettside som fremstår profesjonelt, som gjenspeiler produktene og tjenestene du leverer. Bruk inspirasjon og energien høsten gir til å bygge nye nettsider. Alle høstaktiviteter trenger ikke være utendørs.

Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang!

Del denne artikelen